logo

Odsjek za filozofiju

Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

 Odsjek

 Nastava

 Studij

 Radovi odsjeka

 Arhiv obavijesti

Poziv za prijavu izlaganja na simpoziju Kontrapunkti seksualnosti

Udruženje studenata filozofije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održava međunarodni godišnji simpozij Kontrapunkti seksualnosti u razdoblju od 28. studenog do 1. prosinca 2018. godine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu Sveučilišta u Zagrebu.

U programu simpozija predviđena su plenarna izlaganja relevantnih područnih stručnjaka (s planiranim gostima iznenađenja), predstavljanja knjiga relevantne tematike, novost je uvođenje okruglog stola s predstavom za sudionike, a pozivamo Vas da, uz izlaganja, slobodno predložite i druge moguće elemente programa. Također, podržavamo prijave izlaganja i programa interdisciplinarne naravi.

Na simpozij se možete prijaviti slanjem prijavnice na mail usf.ffzg@gmail.com. Pravo prijave imaju studenti preddiplomskih, diplomskih i doktorskih studija filozofije, ali i svih ostalih disciplina s interesom u ponuđenoj, generalnoj temi simpozija. Kotizacija za simpozij se ne plaća, a studentima sa sveučilišta izvan Zagreba organiziran je plaćeni smještaj.

Predsjedništvo udruge te šire članstvo priželjkuje vaš posjet te će vaše sudjelovanje doprinijeti dobroj atmosferi na ovome za studente filozofije važnome događaju, stoga vas svesrdno pozivamo da nas posjetite i pridružite nam se.

Prijavnica za simpozij nalazi se u prilogu.